Graduate Class Software Engineering [Dutch speaking]

Zet jij je eerste stap in een IT-loopbaan die er echt toe doet? Grijp deze unieke kans om deelnemer te worden in de Graduate Class Software Engineering.

Wat ga je doen?

In de Graduate Class Software Engineering word jij gedurende een periode van 6 tot 8 weken klaargestoomd om mee te kunnen draaien op projecten voor onze klanten.
De Graduate Class bestaat uit een serie trainingen in groepsverband om vervolgens samen met de groep een case uit te werken waarbij jouw kennis wordt toegepast en getoetst. Dit betreft onder andere een JAVA of .NET certificering, Object Oriëntatie, Test Driven Development, Scrum, requirements in een Agile omgeving, Databases, Tooling (Build automation, Docker), Security, Architectural Design en Code Maintainability & Refactoring. Daarnaast wordt de kennis toegepast en getoetst in een development case (SCRUM).

Wat breng je mee?

• Jij bent een starter in de IT - (net) afgestudeerd op HBO of WO-niveau met een technische opleiding (Informatica, Elektrotechniek, Wiskunde, Natuurkunde, …)
• Of je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding met een andere richting en affiniteit met het IT vak
• Bij voorkeur heb je al enige ervaring met software engineering
• Jij bent die topper die nog niet uitgeleerd is en die wil werken aan de meest uitdagende systemen.
• Jij bent een doorzetter en kunt tegen een stootje.
• Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Waar kom je terecht?
Na het behalen van je certificaat ga je echt aan de slag. Je begint direct bij één van onze klanten of brengt jouw kennis in de praktijk door samen met ervaren collega’s te werken aan één van onze in-house projecten. Deze collega’s coachen je tot het moment dat jij zelfstandig verder kunt. De Graduate Class biedt jou een stevige en professionele basis om snel je weg te vinden binnen CGI en bij onze opdrachtgevers. Per vakgebied hebben we een hechte community waarin collega’s elkaar op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen, maar waarin ook plaats is voor de nodige fun.

Ons aanbod

Een vaste baan, de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond. Via de CGI Academy kan je relevante trainingen volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat bij ons voorop. Een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal.

Are you ready to Be part of our story?

Samen werken we aan diversiteit
CGI is een bedrijf van en voor mensen. Wij hechten aan een veilige, diverse werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Wij streven naar inclusiviteit op de werkvloer, omdat wij ervan overtuigd zijn dat verschil in achtergrond – bijvoorbeeld in gender, etniciteit of leeftijd - meer en betere ideeën, perspectieven en ervaringen oplevert. Bij ons is iedereen van harte welkom.

Interesse?

Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Eric Hendriks (Director Consulting Services) via 31 6 51407565 of via eric.hendriks@cgi.com.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Jolanda Beelen via (088) 564 0000 of via jolanda.beelen@cgi.com.

More information…