LanCie sollicitatie

LCDee 17-09-2012 10:58
Er is iets fout gegaan bij de mail over commisie's die leden zoeken. Het LanCie stukje is daardoor niet geworden wat het moest zijn. Hier is het goede bericht:

LAN-Party & LanCie
Het collegejaar is weer begonnen en voor we het door hebben is het eerste kwartaal alweer om en begint de temperatuur weer behoorlijk te dalen. Zodra deze tijd aanbreekt duiken we allemaal natuurlijk het liefst ellendig lang achter ons computertje om tot diep in de nacht te gamen. Om in deze broodnodige wens te voorzien organiseert de LanCie ook deze herfst weer een supergave LAN-party. Heb jij zin om te komen gamen (op de computer, of andere platforms), vakantiefoto's te delen, gezellig te chillen met studiegenoten of studiegenoten (hun nickname) te leren kennen houdt dan de agenda in de gaten want de eerste LAN van dit collegejaar komt er weer aan!

Na het enorm goed organiseren van vele awesome LANs (waarvoor grote dank, namens velen) is Wilco deze zomer afgestudeerd en weggefragged uit de LanCie. Zodoende is er een plek vrijgekomen in onze commissie. Maar, zoals de gezegde luidt, na bloedregen komt een respawn, en betekent dit dat er een plek open is binnen onze commissie. Dus lijkt het je leuk om mee te werken bij het organiseren en onderhouden van een LAN-party laat het ons dan weten en stuur voor 24 september een mailtje naar lancie@svcover.nl en licht daarin kort je motivatie toe en wat je er van verwacht!