Become a member

For books, career and fun.

Join now!

Rode Kruis Studentendesk Groningen zoekt nieuwe bestuursleden

12-01-2010, 11:03
Placed by: Board

Ben jij een student met het hart op de juiste plek? Heb je altijd al mensen willen helpen, maar weet je niet zo goed hoe? Dan is de Rode Kruis Studentendesk wat voor jou! Wij zijn een actieve, enthousiaste groep studenten die de meest uiteenlopende projecten organiseert voor verschillende doelgroepen. Hierbij proberen we zoveel mogelijk studenten in te zetten als vrijwilliger. Kijk om een goed beeld te krijgen van de activiteiten van de Studentendesk eens op groningen.studentendesks.nl!

Als bestuurder ben je bezig met het bedenken en uitvoeren van projecten, het leggen van contacten in het bedrijfsleven en het studentenleven, het onderhouden van contacten binnen het Rode Kruis en nog veel meer. Het kost je ongeveer 8-10 uur in de week en is dus prima te combineren met een studie. We zijn op zoek naar 3 nieuwe bestuurders die zich per februari 2010 een jaar lang in kunnen en willen zetten. Er komen drie functies vrij, waaronder die van Secretaris en twee PR-functies.

Ben je geïnteresseerd in een bestuursfunctie? Stuur dan uiterlijk 22 januari een mail met hierin je motivatie, voorkeur voor een functie en je CV naar studentendeskgroningen@redcross.nl. Je hoort dan of je uitgenodigd wordt voor de sollicitatie, die plaats zal vinden op maandag 25 januari of dinsdag 26 januari.