Become a member

For books, career and fun.

Join now!

Het Glazen Huis

19-12-2009, 17:35
Placed by: Board

Zoals jullie misschien gemerkt hebben, staat het Glazen Huis op de Grote Markt hier in Groningen. We hebben geprobeerd een leuke actie te verzinnen, maar dat leidde tot niets. Totdat we het er eens met Sjors over hadden en we samen bedachten dat we gewoon niet zo moeilijk moesten doen. We kunnen namelijk gewoon heel simpel een nummer dat op een bepaalde manier met Cover verbonden is aanvragen en onze leden vragen hier een bijdrage aan te leveren. Zelf dachten wij aan het nummer 'Narcotic' van Liquido, maar mochten er mensen zijn die een nummer beter bij Cover vinden passen, dan staan we open voor suggesties!

Wil jij ook je steentje bijdragen aan deze actie, reageer dan even op deze mededeling of stuur ons een mailtje met daarin vermeld wat voor bijdrage je wilt leveren en maak dit bedrag over op de rekening van Cover of teken na de vakantie even een machtiging. Hopelijk kunnen wij op deze manier ook een leuke bijdrage leveren aan dit mooie evenement!

PS: geef bij je overschrijving even aan dat het om een donatie voor het Glazen Huis gaat, dat scheelt de penningmeester een hele hoop werk!

Main partners

Partners