Become a member

For books, career and fun.

Join now!

International Games 2008

17-11-2008, 21:12
Placed by: Board

Op donderdag 20 november 2008 vanaf 15.00 uur organiseren ESN Groningen (de internationale studentenorganisatie van de RuG) en de ACLO een fantastisch sportevenement. De vijf verschillende sporten zijn voetbal, volleybal, frisbee, knotsbal en trefbal. Zowel internationale als Nederlandse studenten zijn van harte welkom om aan dit toernooi mee te doen. Het idee achter dit grote sporttoernooi is om internationale studenten in contact te brengen met Nederlandse studenten en omgekeerd. Je maakt kennis met sporten die je misschien niet elke dag/week doet. In teamverband van maximaal 6 personen strijd je om de eerste plaats!

Na alle speelrondes is er een buffet en aansluitend de prijsuitreiking en een gezellige borrel! Meedoen aan de International Games kost 5 euro per persoon inclusief diner.

Nederlandse studenten kunnen zich opgeven voor de International Games via de website van de ACLO www.aclo-sport.nl. Buitenlandse studenten geven zich op bij het ESN-pand (Grote Rozenstraat 23). Is je team samengesteld uit Nederlandse en buitenlandse studenten, dan kun je je opgeven op het ESN-pand.


Het is niet belangrijk of je in je eentje meedoet of met je vrienden als team, het gaat om het meedoen.

We hopen je op 20 november bij de ACLO te zien! Mocht je meer informatie willen, check dan onze sites of mail de praccie.

Sportieve groeten,

ACLO en ESN-Groningen

Main partners

Partners