Become a member

For books, career and fun.

Join now!

NSVKI Student Conference

03-06-2008, 13:26
Placed by: Board

Vorig jaar heeft de Nederlandse Studievereniging voor Kunstmatige Intelligentie voor het eerst een Student Conference georganiseerd, waarbij KI-studenten uit verschillende steden hun onderzoek of scriptie presenteren. Het was een groot succes en daarom is het tijd voor een tweede editie!

Op vrijdagmiddag 6 juni van 13.00u - 17.00u zal de 2nd NSVKI Student Conference plaatsvinden in Utrecht.

Zes studenten van verschillende universiteiten zullen een tipje van de sluier oplichten over hun onderzoek, scriptie of stage. De onderwerpen van de papers variëren van de logica van Lambek calculus tot de evolutie van mirror neurons en alles daartussenin! Alle vakgebieden van Kunstmatige Intelligentie zullen de revue passeren en bovendien is er na afloop een gratis borrel waarbij naar hartelust kan worden nagekletst en -gediscussieerd.

Het volledige programma en meer informatie is te vinden op www.nsvki.nl/sc. Hier kun je je ook opgeven om de Student Conference bij te wonen. Dus als je zin hebt in interessante lezingen over nieuw KI-onderzoek en in interessante discussies, of als je stiekem ook wel nieuwsgierig bent naar die KI'ers uit andere regio's van Nederland, geef je dan snel op!


Hopelijk tot ziens op de 6e juni!

Het NSVKI

Main partners

Partners