Become a member

For books, career and fun.

Join now!

Master Studiefinanciering

01-02-2015, 19:03
Placed by: Board

--- this message has been written for this year’s graduating (Dutch) bachelor students, and therefore only available in Dutch ---
  
Recent is de wet Studievoorschot definitief aangenomen waarmee het Leenstelsel voor studenten een feit is. Hierover heeft de landelijke media uitvoerig verslag gedaan. Via www.duo.nl kun je jezelf informeren over de eventuele gevolgen voor jouw studiefinanciering. Mocht het je via DUO niet duidelijk zijn wat de gevolgen zijn voor jouw studiefinanciering, dan kun je altijd contact zoeken met een studentendecaan van de RUG, te bereiken via www.rug.nl/ssc.

Voor studenten die in september 2015 met een masteropleiding bij de RUG willen starten, kan het financieel interessant zijn om zich al per 1 augustus 2015 voor de masteropleiding in te schrijven, in plaats van per 1 september 2015. De instroommomenten voor de FWN-masteropleidingen staan genoemd op http://www.rug.nl/education/...chrijven/harde-knip-maatregel We proberen de masterinschrijving voor 1 augustus 2015 zoveel mogelijk in goede (administratieve) banen te leiden. We zullen je nog nader informeren over wat je moet doen om tijdig voor 1 augustus 2015 te kunnen afstuderen (denk bv aan deadlines voor cijferaanlevering en bulaanvraag). De studieadviseurs kunnen je op dit moment niet van méér informatie voorzien als wat in dit bericht staat.

Bron: Nestor