Become a member

For books, career and fun.

Join now!

Dies

19-09-2012, 13:16
Placed by: Board

Onze in '93 opgerichte vereniging wordt alweer negentien jaar en dat kan natuurlijk niet zonder de nodige activiteiten! De Actie gaat al vroeg van start met het zwaardvechten en overdag krijgt de Coverkamer een feestelijk tintje. Kom dan ook gezellig langs voor een stukje taart en vier het met ons mee!

Cover eet nooit alleen, zeker niet op de dies! We gaan, om de avond goed te beginnen, eten bij Pappa Joe's te Gelkingestraat 50 om 19.00. Opgave is verplicht en moet voor 19 september 23.59! Als je je niet opgeeft kun je niet mee dus zorg dat je op tijd bent, want we hebben plek voor 45 mensen en op dit moment nog 8 plekken over. Opgeven doe je via dies.svcover.nl. Even opletten: burgers kunnen altijd, wil je iets anders eten, moet je dat bij je opgave aangeven.

Natuurlijk is een Dies niks zonder een goed feestje en daarom hebben we in de avond een goed feestje! De avond begint om 21.30 op de begane grond van het gebouw waar Pulse(vroeger Klup) en Shadrak in zitten (Peperstraat 19). We hebben onze eigen DJ en natuurlijk is er die avond ook verrukkelijke taart. Daarnaast is er direct om 21.30 een beperkte hoeveelheid gratis bier. Zorg dus dat je op tijd komt!