Become a member

For books, activities and fun.

Join now!

College Carrousel

21-03-2012, 10:03
Placed by: Board

Op 17,18,19,24,25 en 26 april vindt College Carrousel plaats. Voor dit evenement wordt gezocht naar vrijwilligers.

VWO 4 scholieren met het NT profiel komen deze dagen langs voor een informatief programma, waarbij studieverenigingen het middagdeel verzorgen. Van 13.30 tot 15.00 zoeken we mensen die tegen vergoeding van ¤15,= per middag groepjes scholieren willen begeleiden bij science linx of korte presentaties geven, hier word je natuurlijk op voorbereid. Je kunt je voor meerdere middagen opgeven en zo ook meer geld verdienen. Je kunt er zelfs voor kiezen om de hele dag werkzaam te zijn, dit levert je ¤35,= per dag op.

Lijkt het je wat of wil je meer informatie? Stuur dan het liefst voor 23 maart een mailtje naar bestuur@svcover.nl met welke (mid)dagen je beschikbaar bent.

Main partners